Menu
Svatba

Svatba Nelly & Jirka :: Reistna Valtice

Nelly a Jirka původně plánovali svatbu úplně jinde a úplně jinak. Pozvána byla více než stovka hostů a vše mělo proběhnout na zámku ve Žďáru nad Sázavou. Jenže Covid-19 je donutil vše přehodnotit, a tak se nakonec svatba konala ve Valticích, v okruhu nejbližších přátel a rodiny.

Když nad tím teď ale zpětně uvažujeme, tak to vlastně nakonec dopadlo asi nejlíp, jak mohlo. Celý den byl díky tomu, od začátku až do konce, ve znamení úžasné pohody. Už jen když jsme přišli a viděli nevěstu s úsměvem od ucha k uchu a ženicha relaxujícího na gauči s knihou v ruce… Třešínkou na dortu pak byla informace, že je nakonec bude oddávat jejich kamarád, který jim současně poskytl i úžasné zázemí, ve kterém probíhaly svatební přípravy. Zkrátka a dobře, tohle prostě vyšlo na jedničku s hvězdičkou, a to se vším všudy!

Snad jen v jediný moment nám trochu zatrnulo, a to když jsme dojeli nad Valtice na Raistnu, kde na trávě, všude kolem obřadního místa, odpočívala asi stovka cyklistů. Ikdyž, co taky čekat v první den uvolnění koronavirových opatření, že ano… Když jsme ale viděli, že to Nelly ani Jirku nijak nerozházelo, byli jsme rázem v klidu i my a pokračovali, jako by se nic nedělo. Je sice pravda, že byla docela fuška zachytit vše tak, aby na každé fotce nebyl někdo, kdo tam nepatří. Nakonec se ale zadařilo a my si lepší opožděný start svatební sezóny jsme prostě nemohli přát – ostatně posuďte sami…

P.S.: Díky moc Nelly a Jirko za vloženou důvěru! Bylo to boží – stejně jako vy dva! 😉